IMG_20181218_162224
German1
vgerman 011 - copia (3)
Germán
GermanGuitarra

El meu nom és Germán,
 
Fa més de 10 anys, vaig grabar aquesta cançó entre Granada, India i Barcelona. 

S'anomenava "Los tres pájaros". Cada ocell representava cadascún dels temps (passat, present i futur) i, al final, aquests s'entrellaçaven amb diferents compassos, a voltes desquadrats, a voltes sincronitzats.

Anys més tard, després d'un recés, vaig composar "A los que tienen sed", adonant-me de que, enmig de la creació, recordar el patiment aliè, esdevé ple de sentit.

Música

De nen vaig estudiar música clàssica i violoncel. Ja en l'adolescència vaig estudiar música moderna, cant, guitarra i altres instruments de corda. Sempre estava creant cançons i vaig formar part de diversos projectes. També he realitzat treballs amb nens i nenes i adolescents (podeu escoltar aquí algunes mostres de treballs)

Audiovisuals

Vaig estudiar Direcció Cinematogràfica al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Al llarg dels anys he anat realitzant treballs audiovisuals com "3 cançons" i fent servir l'eina en els diversos projectes en els quals he participat (vegeu exemples aquí)

Meditació

L'any 2008 vaig conèixer el budisme. Vaig fer el meu primer recés a Granada y un any més tard a la India. He estudiat amb diferents mestres a Barcelona, València, Regne Unit, Països Baixos i Alemanya. L'any 2015 vaig iniciar el Masters Program in Buddhist Studies a l'Institut Lama Tzong Khapa d'Itàlia, un programa d'estudis de filosofia, psicologia i pràctica budista de 6 anys de durada.

Acompanyament

Vaig cursar la Diplomatura d' Educació Social i vaig treballar a l'Escola Terapèutica Bellaire, realitzant projectes audiovisuals, entre d'altres, dins un equip multidisciplinari.

Més endavant vaig crear el "Projecte CREC", dirigit a adolescència i famílies, i els "8 versos". (més informació aquí).

 

També he treballat en diversos projectes acompanyant famílies en risc d'exclusió social, com a educador de carrer o en llars d'acolliment.

 

L'any 2019 vaig tornar a la India per a la presentació internacional del "SEE Learning", ja que havia participat en la implementació de la seva primera experiència pilot a Catalunya.

 

Durant els anys 2019/2020 vaig treballar com a coordinador dels programes educatius de la Foundation for Developing Compassion and Wisdom" (FDCW), formant-me i acreditant-me com a facilitador dels cursos "Building Balance Empathy" i "Unlucking Your Potential" (més informació aquí).

L'any 2020 vaig participar en la creació de l'Associació Espai "djampa" (més informació aquí)