Germán Rodríguez

Sóc educador social. Al llarg dels darrers 20 anys he treballat elaborant i portant a terme projectes socioeducatius dirigits a infància, adolescència i adults, tan a nivell individual com formant part de diferents entitats.

 

Vaig començar a l’escola Terapèutica Bellaire, treballant dins un equip multidisciplinari i oferint, entre altres, espais de creativitat terapèutica a alumnes de primària i secundària.

 

L’any 2015 vaig crear el Projecte CREC dirigit a adolescència i famílies, on els eixos principals eren l’acompanyament emocional a través de la creació audiovisual.

 

Durant els anys 2018 i 2019 vaig treballar com a educador de carrer a Premià de Mar amb la Cooperativa Suara, i va ser durant aquella etapa quan vaig participar en la implementació de la primera experiència pilot a Espanya del programa “SEE Learning” elaborat per l’universitat d’Emory.

Vaig treballar durant els anys 2019 i 2020 amb la Foundation for Developing Compassion and Wisdom com a coordinador dels seus programes educatius a Espanya. Va ser durant aquells dos anys que em vaig formar i rebre acreditació com a facilitador dels cursos “Building Balance Empthy” i “Unlocking Your Potential”.

 

Des de l'any 2008 he realitzat estudis i recessos de meditació a Barcelona, València, Granada, Regne Unit, Països Baixos, Alemanya i Índia. Estic cursant el darrer any del Masters Program in Buddhist Studies (2015/2021) a l'Institut Lama Tzong Khapa d'Itàlia, un programa d'estudis de filosofia, psicologia i pràctica budista de 6 anys de durada.

 

Sóc soci fundador de l'Associació Espai "Djampa" i en l’actualitat treballo com a formador al projecte Espai Refugi.

Enllaços d'interès:

Associació Espai "Djampa"

 

Projecte CREC

 

Acreditació “Building Balance Empathy” (FDCW)