Avís legal

En virtut de les obligacions establertes per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t’informem que el present lloc web és propietat de Germán Rodríguez Vicente, amb DNI 46807745P amb domicili a c/València 30, Cerdanyola del Vallès (Barcelona) i amb les següents dades de contacte: 677039819 / germanrodriguezvicente@gmail.com

Política de privacitat

Germán Rodríguez Vicente informa que les dades que l’usuari o usuària voluntàriament està facilitant seran incorporades als seus sistemes d’informació amb la finalitat següent:

  • En el cas de contractació dels béns o serveis oferts a través del lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei ofert.
  • En el cas de subscripció, per remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions o publicitat del lloc web”.

​El prestador [Germán Rodríguez Vicente] informa que no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer, es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés per a tal cessió.

​El prestador [Germán Rodríguez Vicente] garanteix, en tot cas, l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, limitació i portabilitat, en els termes disposats en la legislació vigent. Per això, qualsevol usuari o usuària podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa utilitzant qualsevol mitjà de contacte facilitat a l’inici d’aquest avís.

​Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats. Quan ja no siguin necessàries per a la finalitat per la qual han estat recollides, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir l’anonimat de les dades o la seva destrucció total. El prestador es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.